Arama
Arama Sonuçları
Baycar: ‘Birkaç yıl daha hizmet etmek isterdim’
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesine atanmasının ardından Yeni İnebolu Gazetesi’ne verdiği son röportajında İnebolu’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.
Bozkurt'ta 2. Ambulans İstasyonu kuruldu
Bozkurt ilçesinde Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nün Bozkurt ilçesindeki sağlık hizmetleri geliştirme talimatları doğrultusunda ikinci ambulans istasyonu kuruldu.
Faturalarda yeni dönem! 1 Temmuz’dan itibaren zorunlu olacak
Gelir İdaresi Başkanlığı, brüt satış hasılatı 2022 yılında 3 milyon lira ve üzeri olan mükelleflerin, 1 Temmuz'dan sonra sektör ayrımı olmadan e-faturaya geçmek zorunda olacağını duyurdu.
Bozkurt'ta bayram şölene dönüşecek
Bozkurt Belediyesi Başkanlığı'nın organizasyonu ile Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü şölene dönüşecek.
Deprem bölgesini yalnız bırakmadılar
Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde, Kastamonu Hayvan Sağlığı Şubesi ve İlçe Müdürlüklerinde görevli 21 veteriner hekim, 7 hizmet aracı ile aşılama, kimliklendirme ve sağlık taraması faaliyetlerinin yürütülmesi için Adıyaman’a görevlendirildi.
‘7’den 77’ye seferber olduk’
Vali Avni Çakır, Türkiye Muhtarlar Derneği (TMD) Kastamonu Şubesi 12’nci Olağan Genel Kurulu’nda Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremlerde ilimizden bölgeye giden yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Depremlerde can kaybı 12 bin 873'e yükseldi
AFAD, saat 07.45 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 12 bin 873 kişinin hayatını kaybettiğini, 62 bin 937 kişinin yaralandığını belirtti.
AFAD’a ‘eğitim parkı’ alanı tahsis edildi
Belediye Meclisi, Şubat ayı ilk olağan toplantısı, geçtiğimiz akşam Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
'İlk günkü heyecanla devam edeceğiz'
Kastamonu Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası Olağan Genel Kurulu, Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.
"Kastamonu’muz nitelikli hizmeti hak ediyor"
Kastamonu Belediyesi araç filosuna 2 adet yeni otobüs ve yol inşaatlarında alt temel malzemesi serimi, asfalt serimi ve beton serimi hizmetleri içinde 1 adet finişeri ekledi.
Tosya Belediye'sine 6 yeni hizmet aracı
Kastamonu'nun Tosya İlçe Belediye'si yeni hizmet araçlarına kavuştu.
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden Seydiler'e jest...
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Seydiler Belediyesi'ne jest yaptı. Müdürlük tarafından ilçeye ambulans hibe edilirken, diğer taraftan da Tarım ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir adet de dört çeker araç hibe edildi.
Hizmet-Sen Başkanı Çıvgın güven tazeledi
Türkiye Kamu-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen Kastamonu Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu cumartesi günü Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.